صابون-1870242

صابون|1870453|download
مشخصات فایل مورد نظر در مورد صابون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 83 صفحه

فرمولاسيون ) مدت 4 تا 5 ساعت حرارت ديده عمل پخت نسبتا تكميل گردد پس از مرحله توليد چربي به به علت اينكه جرم حجمي پخته شده كمتر و گليسيرين بيشتر است فاز پاييني كه شامل گليسيرين است تخليه و فاز بالائي وارد خشك كن ميگردد .فاز حاوي گليسيرين كه با نمك و. آغشته است مي تواند براي استهصال گليسيرين مورد باز يابي قرارگيرد كه چون عمل پر هزينه ايست معمولا به همان صورت اوليه براي استفاده به كارخانه هاي كود شيميايي فروخته ميشود .فاز وارد شده به خشك كن با از دست دادن رطوبت به صورت قطعات سفتي در آمده كه پس از عبور از رنده مجددا خرد شده آنگاه در ذخيره مي گردد . پس از آن وارد ميكسر شده همراه با اسنس



مطالب دیگر:
عاملهای هوشمندعصب هشتم شنوایی تعادلیعکس‌هایی که دنیا را تکان دادندعلل امتناع شیرخوار از گرفتن شیرعلم سنجی چیستعلم سنجي و شاخص های ISIعلم شیمی در قرآنعلوم تجربی سوم راهنماییعلوم زیستی و بهداشتعنوان پروژه پخت سوم کاشی و سرامیکعنوان رويكرد پايش و ارتقاء شاخصهاي رضايت مشتريان CSIعواقب اجتماعی اقتصادی ایدزعوامل شناخت بدافزار و روش های مقابله با آنعوامل شیمیایی زیان آور محیط کارعوامل شيميايي و كنترل آنعوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارنده در شیرعوامل موثر بر سلامتيعینک ایمنیغشا فیلتراسیون و انواع غشاغنی سازی شغلی با درس پژوهیغیبتفاز دوم هدفمندی یارانه‌ها و چالش‌های پیش‌روفاضلاب صنایع غذاییفاضلاب های صنعتی و تصفیه فاضلابفرایند اثبات عام