بررسی آزمایشگاهی تاثیر نسبت آب به سیمان بر ویژگیهای بتن خود متراكم و بهینه سازی آن با پودر خاكستر بادی-50037187

|50037398|download
مشخصات فایل مورد نظر در مورد بررسی آزمایشگاهی تاثیر نسبت آب به سیمان بر ویژگیهای بتن خود متراكم و بهینه سازی آن با پودر خاكستر بادی آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آزمایشگاهی تاثیر نسبت آب به سیمان بر ویژگیهای بتن خود متراکم و بهینه سازی آن با پودر خاکستر بادی

محسن گرامی - استادیارگروه عمران دانشگاه سمنان ، پژوهشگر فوق دکتری سازه دانشگاه تر
حمید صابری - دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه سمنان
وحید صابری - دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه سمنان


چکیده مقاله:

بتن خودمتراکم ( SCC ) بتنی است با روانی و کارائی بسیار بالا که تحت اثر وزن خود و بدون صرف هیچگونه انرژی متراکم می شود .تعیین نسبت آب به سیمان و دوز فوق روان کننده ها یکی از مهمترین ویژگیها در نسبت طرح اختلاط بتن خودمتراکم می باشد. جهت بررسی این مسئله آزمایش روی 5 مخلوط مختلف با دوز سیمانی یکسان، با کاهش آب آزاد و همزمان افزایش مواد فوق روان کننده به منظور دستیابی به اسلامپ 80-60 سانتی متر که مناسب برای بتن خودمتراکم است، انجام شد که نتیجتا نسبت بهینه آب به سیمان در بتن خودمتراکم بسته به حجم آن از 0/84 تا 1/07 بدست آمد .یکی از راههای بهینه سازی ویژگی های سازه ای بتن خودمتراکم با مقاومت بالا استفاده از پودر خاکستر بادی ( UPFA ) در طرح اختلاط آن می باشد که در این مقاله بصورت آزمایشگاهی ارزیابی شد.پس از بررسی آزمایشگاهی، مقادیر بهینه مصالح در طرح اختلاط این نوع بتن بدین صورت ارزیابی شده است که سطح Blaine پودر خاکستر بادی حدود 600-500 مترمربع بر کیلوگرم ، میزان UPFA حدود 40-30% مصالح سیمانی , بکارگیری حداقل 500 کیلوگرم بر مترمربع مواد سیمانی , نسبت ماسه ( S/S+G ) بیش از % 40 و میزان مطلوب فوق روان کننده ، هنگامیکه میزان آب اختلاط 175 لیتر بر مترمکعب باشد، حدود 1/6-1% کل مصالح سیمانی ارزیابی شد.


کلیدواژه‌ها:

بتن خودمتراکم - نسبت آب به سیمان - پودر خاکستر


نحوه استناد به مقاله:

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:


گرامی, محسن؛ حمید صابری و وحید صابری، ۱۳۸۸، بررسی آزمایشگاهی تاثیر نسبت آب به سیمان بر ویژگیهای بتن خود متراکم و بهینه سازی آن با پودر خاکستر بادی، هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران، شیراز، دانشگاه شیراز


در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (گرامی, محسن؛ حمید صابری و وحید صابری، ۱۳۸۸)
برای بار دوم به بعد: (گرامی؛ صابری و صابری، ۱۳۸۸)



مطالب دیگر:
مدل های تردیمدل های تردی مکسآموزش ارسال خودکار مطالب وبلاگ و وبسایت به شبکه اجتماعیآموزش جامع پشتیبان گیری از آیفون .آیپد .اپل واچآموزش جامع و تصویری ساخت اپل آیدی توسط خودتان!!!نمونه سوالات درس منطق فازی و هوش مصنوعیآموزش جامع و تصویری پشتیبان گیری از تمام بخش های اندرویدمجموعه کامل از دعای های دفع چشم زخم(چشم خوردن)آموزش تشخیص طبع و مزاج با ساده ترین روشجستجو فوق پیشرفته در گوگلاستفاده از غذاهای دریایی به عنوان ترکیبات فراسودمند در پاستاراهنمای عملی تنظیم دادخواست حقوقیقانون چک به زبان سادهخواص دی الکتریک مواد غذاییفشار هيدرواستاتيك بالا شيوه‏اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندماكستروژن مواد غذايي و ارزش تغذيه‏ اي آن‏هامروری بر نقش تحقیق و توسعه در ایجاد برتری رقابتیچالش‏های کلیدی در آسیابانی و ذخیره سازی آرد کامل گندمجديدترين غني سازيهاي صورت گرفته در صنعت پاستااندازه گیری ویژگی‏های رئولوژیکی خمیر با دستگاه فارینوگرافسن گندم مضرترين آفت گندممهمترین ترفندهای موتور جستجوگر گوگل (آموزش مرحله به مرحله با عکس)تأثیر استفاده از شیرین کننده ‏های ذرت بر روی کیفیت کوکیاصول بنیادی و کاربردهای شناور سازی (بستر سیال) در صنایع غذاییاصول و کاربردهای سیستم انجماد بستر سیال در صنایع غذایی