دانلود تحقیق در موردتولید محصولات سالم غذایی-50526199
مشخصات فایل مورد نظر در مورد دانلود تحقیق در موردتولید محصولات سالم غذایی آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.
نام فایل : تولید محصولات سالم غذایی
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 27
حجم : 1 مگابایت
لزوم تعیین راهبرد جامع امنیت غذایی و تولید غذایی سالم
در سال 2020 جمعیت دنیا به بیش از 7/6 میلیارد نفر می رسد و تقریبا 98 درصد از رشد جمعیت پیش بینی شده در طی این دوره در کشورهای در حال توسعه صورت می گیرد.
وضعیت امنیت غذایی در دنیا طبق آمار ارائه شده 840 میلیون نفر از گرسنگی مزمن رنج می برند و 800 میلیون نفر از آنها در کشورهای در حال توسعه هستند. در کشورهای عضو سازمان خواربار کشاورزی فائو تعهد نمودند که تا سال 2115 میلادی تعداد گرسنگان را به نصف کاهش دهند ولی روند 10 سال گذشته از عدم موفقیت در اجرای این تعهدات بوده است
در ایران از نظر امنیت غذایی و یا دسترسی
فیزیکی به مواد غذایی حدود 25 درصد
جامعه با ناامنی غذایی مواجه هستند.
* نحوه الگوی تغذیه در کشور از لحاظ امنیت غذایی نشان می دهد که 20 درصد مردم دچار کمبود انرژی و حدود 40 تا 50 درصد دچار کمبود کلسیم و ویتامین Aو 2B بوده اند. و این درحالی است که در الگوی تغذیه ای ما نقش عناصر ریزمغذی نادیده گرفته می شود که نتایج عدم استفاده از آنها در رژیم غذایی بروز سوء تغذیه های مزمن در افراد جامعه و نهایتا اختلال در عملکرد طبیعی مغز و قدرت یادگیری و... می باشد.
«آمار نشان می دهد که 11 درصد کودکان کشور دچار سوء تغذیه هستند، 15/4 درصد کودکان زیر 5 سال کشور(800هزارنفر) دچار کوتاهی قدی متوسط وشدید،540 هزار نفر دچار کم خونی شدید می باشند .»
تصمیم به تأمین نیازهای غذایی امروزه در داخل کشور وجود دارد. که می تواند دسترسی کامل به مواد غذایی در داخل کشور را فراهم نماید.
یکی از آسیب شناسی های کشاورزی با ویژگی تولید انبوه استفاده بی رویه و کنترل شده از نهاد ها وابزارهای نوین کشاورزی است . بدون شک بحث تولید محصولات لازم و توسعه کشاورزی پایدار با نگاه به مبحث اساسی دیگری در حوزه اجتماعی و سیاسی پیگیری می شود و آن بحث امنیت غذایی هم به صورت کمی و کیفی آن است.
با اینکه ازلحاظ امنیت غذایی و از بعد دسترسی فیزیکی اقدامات مناسبی در برنامه توسعه کشور در حال اجراست ولی از لحاظ بعد دوم ایمنی غذایی به مفهوم دسترسی به غذای سالم متأسفانه می توان گفت که کل جامعه از لحاظ تأمین غذای سالم ممکن است با محدودیت مواجه باشند به این معنا که در برنامه های توسعه ای کشور بیشتر جنبه کمی از لحاظ تولید مواد غذایی و سالم بودن آن به معنای واقعی کلمه به عنوان یک حلقه مفقود در بحث تأمین امنیت غذایی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
* چالش عمده در این زمینه استفاده از تکنولوژی جدید سموم شیمیایی و کودهای شیمیایی جهت افزایش تولید غذا برای تأمین نیازهای جمعیت روبه رشد می باشد که در همین راستا بایستی بحث تضمین سلامت غذای تولیدی در حاشیه قرار نگرفته و توجه ویژه به آن مبذول نمود.
** در کشور ما 10 درصد ثروتمندترین قشرهای درآمدی حدود 30درصد از کل مصرف را به خود اختصاص می دهند در حالیکه این سهم برای 10 درصد از فقیرترین افراد جامعه 5/1درصد است
بنابراین در یک استراتژی مدون بایستی به تمام جوانب امر توجه گردد در غیر این صورت ممکن است وضعیتی پیش آید که با تولید غذای سالم امکان مصرف آن برای مصرف کننده میسر نگردد و مشکلات تغذیه ای جامعه را با چالش جدی روبرو نماید.
چه دلایلی یاعواملی مبنی برناامنی غذایی درکشوروجود دارد؟
نا امنی غذایی در کشور باید در توسعه ناموزون وغیر اصولی جستجو کرد، به کارگیری بی رویه و افراط آمیز فرآورده های تکنولوژیکی در بخش کشاورزی مانند سموم و کودهای شیمیایی از یک طرف موجب نابودی خاک و آلودگی زیست محیطی گردیده است و از سوی دیگر باقی مانده این محیطی گردیده است و از سوی دیگر باقی مانده این ترکیبات مضر در محصولات کشاورزی و در نهایت بر سر سفره های خانواده ها راه پیدا نموده است.
برای مثال در بدن ماهی که از آب آلوده پرورش داده شده غلظت ترکیبات سمی صدها و هزاران برابر غلظت این ترکیبات در آب باشد.
به این ترتیب این ترکیبات سمی به تدریج در بدن مصرف کنندگان انباشته می شود به طور مثال مصرف علوفه آلوده در بدن دام یاگوشت و شیر دام غلظت ترکیبات سمی چند برابر می شود و خطر به مراتب بیشتری سمی چند برابر می شود و خطر به مراتب بیشتری را در انسان به عنوان آخرین حلقه زنجیر غذایی به بار می آورد.
مسئله بعدی سموم بیولوژیکی یا قارچی مارکوتولین هاست که به دلیلی
عدم انبارداری مناسب علوفه و محصولات کشاورزی با کپک زدن این اقلام تولید می شود و از این طریق این سموم بسیار خطرناک و پایدار به مواد غذایی و در نهایت به بدن انسان وارد می گردد.در مورد اکثر مارکوتوسین - افلاتوکسین، اوکراتوکسین، آتولین و غیره…
نیز معمولا به علت پایداری بسیار بالاامکان حذف کامل در فراوری مواد غذایی وجود ندارد.لذا تنها راه مقابله با این خطرات پیشگیری از تولید آنها با اتخاذ و تدابیر علمی لازم در تولید و نگهداری محصولات کشاورزی است
* اطمینان به ماده غذایی تولید شده زمانی حاصل می شود که سازمان معتبر سلامت غذا راتأیید کند بنابراین باید یک سیستم تضمین کیفیت و سلامتی غذا طراحی و قوانین مرتبط با آن را تدوین کند.
*شهروندان چگونه می توانند از سالم بودن محصولات کشاورزی اطلاع داشته باشند؟
راه اندازی مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی سالم که تائید نهایی را در جهت عرضه دریافت نموده اند شهروندان می توانند با خیال راحت از این مراکز خرید نمایند در مورد محصولات فرآوری شده هم وجود استانداردهای لازم در محصول تولیدی نظیر استاندارد HACCP و کدکس می تواند موید سالم بودن محصولات غذایی باشد.
امنیت غذایی و نقش آن در صادرات:
گام اول در ورود به بازارهای جهانی رعایت قواعد و اصول بین المللی تجارت می باشد، توسعه اقتصاد جهانی و آزادسازی تجارت موجب رشد تقاضای مصرف کننده و صنایع مرتبط با صادرات گردیده است و مهمترین اصل در صادرات کیفیت محصولات تولیدی می باشد.
کشور ما سالیانه صدها میلیارد ریال صرف یارانه های کود و
سموم شیمیایی می شود به عنوان اولین قدم در امر تولید
محصولات سالم و فراهم نمودن زمینه صادرات محصولات مذکور
بایستی سیاست های دولت در این زمینه تغییرپیدا نموده و سمت
و سوی یارانه های مصرفی در جهت تولید محصولات سالم و
آگاهی دادن به کشاورزان در کاهش مصرف سموم و کودهای
شیمیایی باشد.
مهمترین راه حل هایی که جهت تأمین امنیت غذایی و کاهش ناامنی وجود دارد؟
1- علمی کردن تولید محصولات کشاورزی با بهره گیری از فارغ التحصیلان و کارشناسان این رشته به عنوان ناظران فنی و واگذاری بعضی امور به شرکت های خدمات مشاورهای و ترویجی جهت تولید محصولات کشاورزی سالم.
2-توسعه امکانات آزمایشگاهی و دانش فنی لازم در زمینه آنالیز باقی مانده های سموم وداروها در مواد غذایی
3-تدوین هر چه سریعتر استاندارد و قوانین لازم در زمینه ویژگی های مواد غذایی از لحاظ مخاطرات شیمیایی و بیولوژیکی
4-اجرای قوانین وضوابط تدوین شده توسط سازمانهای مسئول بویژه در زمینه آلاینده های شیمیایی.
5- اطلاع رسانی صحیح و افزایش دانش تغذیه ای جامعه با مشارکت مطبوعات و رسانه های جمعی و توسط متخصصان و کارشناسان دست اندر کاران امر.
6-افزایش سطح درآمد عمومی خانوارها
سازمانها و مراکز کنترلی چه نقشی در این مورد می توانند داشته باشند؟
....
اهمیت تجزیه و تحلیل خطر در ایمنی مواد غذایی
- حجم فایل : 2.4 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 38 بنام خدا 1 2 ما از آنچه می خوریم، ساخته می شویم. الزامات کلی مواد غذائی ماده غذائی کمترین تاثیر (نامطلوب) فرآیند را تحمل کند (Minimally processed) و کمترین آلوده کننده (Contaminant) و افزود
تغذیه و بهداشت مواد غذایی
- حجم فایل : 1.3 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 8 به نام خدا 5 اصل تهیه غذای سالم وایمن همیشه نظافت را رعایت کنید غذای خام را از غذای پخته شده جدا کنید غذاها را خوب بپزید غذاها را در دمای مناسب نگهداری کنید همیشه از آب سالم و موادخام سالم ب
مقاله ترجمه شده عناصر غذایی گیاه◄کلسیم◄25 صفحه ترجمه ،2007، کیفیت عالی
- دانلود مقاله انگلیسی با ترجمه آماده فیزیولوژی گیاهی, مقاله, ترجمه, مقاله ترجمه شده, پروپوزال فیزیولوژی گیاهی, مقاله ترجمه شده کودهای گیاهی
- Handbook of Plant Nutrition Calcium برای دانلود رایگان مقاله اصلی به زبان انگلیسی اینجا کلیک کنید فصل5 کلسیم کلسیم، این عنصر خاکی کمیاب یکی از عناصر فراوان در لیتوسفر است. در بیشتر خاکها به راحتی قابل دسترس است و یک عنصر غذایی برای گیاهان است، اما به
بررسی نقش و جایگاه فناوری نانو در صنایع غذایی
- بررسی نقش و جایگاه فناوری نانو در صنایع غذایی
- فهرست عناوین نانو تكنولوژي ، فناوري نوين .............4 تعريف نانو تكنولوژي ...4 تاريخچه نانو در جهان ..5 اصول پايه نانو تكنولوژي ........6 اساس ارتباط نانو تكنولوژي و علم و تكنولوژي غذا ........7 ارتباط نانو تكنولوژي با مهندسي كشاورزي و سيستم هاي غذ
دانلود پاورپوینت مسمومیت های غذایی ناشی از باکتری
- پاورپوینت مسمومیت غذایی چیست,پاورپوینت عوامل ایجاد کننده ی مسمومیت,پاورپوینت باکتری های ایجاد کننده ی مسمومیت غذایی
- مشخصات فایل تعداد صفحات34حجم1593/655 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود پاورپوینت مسمومیت های غذایی ناشی از باکتری جهت رشته پزشکی در 34 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش پس از یک دوره کمون 2 ساعت تا 3 روز بروز می
جزوه میکروبیولوژی عمومی- مواد غذایی، آب و خاک
- میکروبیولوژی,عمو,موادغذایی,خاک
- قارچ ها مروری بر عمومی ترین باکتری های مواد غذایی: باکتری های بیماریزای مواد غذایی: تداخل میکروبی Microbial interaction: میکروبیولوژی و سالم سازی شیر: میکروبیولوژی آب میکروبیولوژی سرکه: میکروبیولوژی خاک:
تحقیق درباره فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا
- فرآوری مواد غذایی , صنایع مواد غذایی , فشار هیدروستاتیک بالا
- این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 8 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه مواد غذایی را می
پاورپوینت علوم تجربی دوم دبستان با موضوع هوای سالم آب سالم
- پاورپوینت هوای سالم آب سالم دوم دبستان , دانلود پاورپوینت دوم ابتدایی با موضوع هوای سالم آب سالم , پاورپوینت کلاس دوم در مورد هوای سالم آب سالم , پاورپوینت کلاس دوم ابتدایی , پاورپوینت پایه دوم دبستان هوای سالم آب سالم , دانلود پاورپوینت آموزشی ,,,
- دانلود پاورپوینت علوم تجربی دوم دبستان با موضوع هوای سالم آب سالم، در قالب ppt و در 8 اسلاید، قابل ویرایش. بخشی از متن پاورپوینت: درس در یک نگاه : دانش آموزان عزیز در هنگام مشاهده ی پدیده های طبیعی باید از حواس خود استفاده کنید. مشاهدات خود را دقیق و
دانلود گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی فایل ورد 27 صفحه
- دانلود گزارش کارآموزی بسته بندی مواد غذایی,دانلود کار آموزی مواد غدایی فایل ورد,گزارش کارآموزی شرکت پخش مواد غذایی, گزارش کارآموزی حسابداری
- در سالهای دور در کشور عزیزمان ایران،نمک و ادویه جات بصورت نکوبیده از بازار تهیه و پس از آسیاب توسط وسایل ابتدایی و سنتی در طبخ غذا به مصرف می رسید.تا اینکه در سال 1338 بنیان گذاران محصولات غذایی ستاره در اقدامی ابتکاری اقلام فوق را در بسته های آماده
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند ، نیشکر و چغندر
- پایان نامه,صنعت قند ,پایان نامه کارشناسی رشته صنایع با عنوان صنعت قند ، نیشکر و چغندر,نیشکر ,سیستم همکاری در فروش فایل,چغندر,صنایع غذایی,ساکاروز و خواص آن,پایان نامه رشته صنایع,كریستالیزاسیون,ضایعات قندی,دكانتور مكانیكی
- بتدریج و با توسعه سطح زیر کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال 1353 دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت 20000 تن قابل افزایش تا 30000 تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه اندازی گردید تولید نیشکر و شکر تو
دانلود پاورپوینت فصل 3 سالم باش شاداب باش علوم اول ابتدایی
- پاورپوینت درس سالم باش شاداب باش,پاورپوینت درس علوم تجربی اول دبستان,پاورپوینت فصل 3 سالم باش شاداب باش علوم اول ابتدایی
- مشخصات فایل تعداد صفحات16حجم3609/944 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود پاورپوینت فصل 3 سالم باش شاداب باش علوم اول ابتدایی در قالب 16 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش - آشنایی دانش آموز با بعضی از ورزش ها، نرمش ه
دانلود مقاله استراتژیهایی جهت حداقل سازی وجود مواد غذایی در مدفوع طیور
- کاهش مواد غذایی بیهوده,صنعت طیور آمریکا ,استفاده از غذای پلت شده در طیور ,پرورش دهندگان و مزرعه داران,روشهای کاهش مواد غذایی در جیره طیور
- مقدمه : دیده شده است که نگرانی هایی در مورد انتشار آلودگی مدفوع طیور بوجود آمده است . یکی از کلیدهای اساسی که سبب کاهش آلودگیهای ناشی از وجود مواد غذایی در مدفوع طیور میشود دستکاری جیره غذایی طیور میباشد . بطور کلی پرندگان پنج نیاز اساسی تغذیه ایی دا
پاورپوینت بررسی آلاینده های مواد غذایی
- پاورپوینت بررسی آلاینده های مواد غذایی,پاورپوینت آلاینده های مواد غذایی,تحقیقآلاینده های مواد غذایی,آلاینده های مواد غذایی,ارزیابی سمیت مواد,مهمترین سموم موجود در موادغذایی,بیماریهای ناشی از وجود نیترات ونیتریتها درموادغذایی درانسان,روشهای کاهش نیترات ونیتریت در اب اشامیدنی,محافظت کننده های محصولات کشاورزی,شناسایی باقیمانده مواد محافظ
- مشخصات فایل: عنوان: قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید:80 اسلاید فهرست مطالب: مقدمه ارزیابی سمیت مواد مهمترین سموم موجود در موادغذایی طبقه بندی افت کشها توصیه شده درصیفی جاتMRL نیتراتها –نیتریتها–نیتروزامین ها بیماریهای ناشی از وجود نیترات
پاورپوینت (اسلاید) بررسی نحوه نگهداری مواد غذايی (روشهای نگهداری مواد غذایی)
- روشهای نگهداری مواد غذایی,نحوه نگهداری مواد غذايی,روشهای نگهداری مواد غذایی ppt,انواع روش نگهداری مواد غذایی,اصول نگهداری مواد غذایی pdf,پاورپوینت نگهداری مواد غذايی,نگهداری مواد غذايی
- دید کلی : پاورپوینت بررسی نحوه نگهداری مواد غذايی (روشهای نگهداری مواد غذایی) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx تعداد صفحات فایل: 23 اسلاید دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش 1- این پاورپوینت دارا
تحقیق نوزایی شهری و شهر سالم در شهرسازی
- نوزایی شهری و شهر سالم در شهرسازی, شهر سالم چیست, ویژگی های شهر سالم , شهر سالم, اصول و معیارهای شهر سالم, معیارهای شهر سالم,شهروند سالم, تحقیق نوزایی شهری و شهر سالم در شهرسازی, تحقیق در مورد شهر سالم
- دانلود تحقیق با موضوع نوزایی شهری و شهر سالم در شهرسازی، در قالب word و در 78 صفحه، قابل ویرایش، شامل: مقدمهشهر سالم چیست و چه ویژگیهایی دارد؟رنسانس در علومانسان گرایان و فرهنگانقلابهای فکری عصر رنسانسپیشنهاد شما برای داشتن شهر سالم چیست؟مشخصات یک
سالم بمانید با طب سنتی و اسلامی
- طب سنتی یکی از طب های بسیار عالی در ایران و جهان است شما بیماری خود را بدون استفاده از داروهای شیمیایی از بین ببرید
پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات
- پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات,عناصر غذایی و تغذیه باغات
- در 29اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx مقدمه شناسایی وضعیت تغذیه ای باغهای میوه درمدیریت موادغذایی بمنظورافزایش تولیدوبهبودکیفیت میوه ها کاری ضروری واجتناب ناپذیراست.کاربردموادغذایی موردنیازدرزمان مناسب وبه مقدارمناسب برای سلامت باغهای میوه ضرور
پاورپوینت جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی
- پاورپوینت جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی,خصوصیات لازم برای جایگزینهای چربی,دسته بندی انواع جایگزینهای چربی,انواع جایگزینهای چربی بر پایه چربی,رویکردهای طراحی جایگزینهای چربی بر پایه لیپید,اولسترا یا پلی استر ساکاروز,دیدگاه سنتتیک,
- دانلود پاورپوینت با موضوع جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی، در قالب pptx و در 126 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، خصوصیات لازم برای جایگزینهای چربی، دسته بندی انواع جایگزینهای چربی، انواع جایگزینهای چربی بر پایه چربی، رویکردهای طراحی جایگزینهای
دانلود تحقیق در موردتأثير محيط زيست سالم بر انسان
- نام فایل : تأثير محيط زيست سالم بر انسان فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 19 حجم : 31 مگابایت تأثير محيط زيست سالم بر انسان به طور قطع يكى از امورى كه زمينه ساز سعادت و كمال انسان در دنيا و آخرت است، داشتن محيطى سالم و امن است، كه انسان بتواند در پناه
مقاله درمورد بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی
- بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی,علوم مواد غذایی,علوم تغذیه,مولکولی,بدن انسان,کالری,جیره غذایی,تعریف غذا,دستگاه گوارش,اب,تعریف ضریب هضم,غذای خورده شده,انرژی در جیره غذایی,متابولیسم,ارزش حرارتی غذا,دانلود,دانلود مقاله,دانلود تحقیق,دانلود پایان نامه
- ** بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی 1ـ تعریف علوم مواد غذایی دراین علم مواد غذایی از نظر تولید ،تهیه ،نگهداری ،توزیع و خواص بیژلوژی و شیمی - فیزیك مورد بحث قرار می گیرند ضمناً ویژگیهایی مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذایی و همچنین تركیبات سازنده موا
گزارش کار آموزی در شركت غذایی پیچک - طراحی سیستم مالی (صنعتی)
- گزارش كار آموزی در شركت غذایی پیچك طراحی سیستم مالی (صنعتی) ,مراكز هزینه (دوایر) تشكیلاتی
- مقدمه: در سال مالی 1381 هیئت مدیره شركت با مطالعه وضعیت تولید و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن كشش بازار و با توجه به رهنمودهای مجمع عمومی عادی سال 1380 برنامه عملیاتی خود را در زمینه های تولید، فروش، نیروی انسانی و تأمین مالی تدوین نموده و علیرغم محد
پکیج کامل جزوه + ویدئوهای درس دوم زبان یازدهم ( روشی سالم برای زندگی : a healthy lifestyle )
- جزوه کامل زبان انگلیسی11,جزوه کامل زبان 10 دبیرستان,زبان انگلیسی 11 دبیرستان برای کنکور,گرامر زبان انگلیسی11 برای کنکور,جزوه زبان کنکور , وی
- کتاب زبان انگلیسی یازدهم دبیرستان از 3 درس تشکیل شده است. در این بسته آموزشی کلیه مطالب درس دوم زبان یازدهم در قالب 1 ویدئو و یک جزوه 22 صفحه ای در مدت زمان 2 ساعت و 10 دقیقه تدریس شده است. ویژگی های بسته آموزشی: زمان فیلم: 2 ساعت و 10 دقیقه تعداد وی
گزارش كارآموزی حسابداری طراحی سیستم مالی در شركت صنایع غذایی پیچك
- گزارش, كارآموزی, حسابداری, طراحی, سیستم, مالی, در, شركت, صنایع, غذایی, پیچك
- دانلود گزارش كارآموزی با موضوع حسابداری طراحی سیستم مالی در شركت صنایع غذایی پیچك، در قالب word و در 37 صفحه، قابل ویرایش، شامل: فهرست مطالب : ۱- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی ۱-۱-تاریخچه ۲-۱-نمودار سازمانی ۳-۱-شرح مختصری از مکان کارآموزی ۲- فص
پاورپوینت تشریح محصول غذایی شکلات
- پاورپوینت شکلات,دانلود پاورپوینت شکلات,پاورپوینت درباره شکلات
- دانلود مشخصات فایل تعداد صفحات54حجم1729/119 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود جهت رشته صنایع غذایی در قالب 54 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش شکلات يکي از شيريني هاي پر طرفدار در بين مردم جهان مي باشد.اين مح
دانلود اپرا رایگان برای اندروید جدید و سالم
- برنامه دانلود نرم افزار,اپراميني,اپرا رايگان,براي اندرويد,opera,mini,free,دانلود دانلود نرم افزار,اپراميني,اپرا رايگان,براي اندرويد,opera,mini,free,دانلود
- برای اولین بار نسخه سالم و حرفه ای اپرا رایگان برای دانلود گذاشتیم دانلود نسخه جدید اپرا رایگان برای اندروید-نسخه سالم اپرا رایگان -اپرا اپرا رایگان سالم برای اندروید این نسخه توسط فروشگاه دیجی دانلود تا این تاریخ تست شده و ۱۰۰ درصد سالم بوده. رایگان
دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی
- نگهداری غذا,راههای نگهداری مواد غذایی,اثرات روشهای نگهداری مواد غذایی,روشهای نگهداری مواد غذایی ,دانلود پاورپوینت نگهداری غذا,دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی,دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی,دانلود پاورپوینت صنایع غذایی,دانلود پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی
- مشخصات فایل تعداد صفحات36حجم0/132 کیلوبایت فرمت فایل اصلیppt توضیحات کامل دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی روشهای نگهداری مواد غذایی مقدمه: نگهداری غذا روندی برای کاهش فساد (از دست دادن کیفیت یا ارزش غذایی ) توسط میکرو ارگانیسمها است. از روشهای نگهد
پروژه و تحقیق آماده: بررسی انواع روش ها و فن آوري های خشك كردن مواد غذایی 51 صفحه فای
- پروژه و تحقیق آماده: بررسی انواع روش ها و فن آوري های خشك كردن مواد غذایی 51 صفحه فایل ورد word
- فرمت فایل: word تعداد صفحات: 51 خشك كردن صوتي : نوآوري ديگر در خشك كردن مواد غذايي و خشك كردن صوتي است . در اين روش محصول ها توسط موج هاي صوتي با شدت بالا و فركانس كم در دامنه ي دمايي پايين 0140 تا 200 درجه فارنهايت خشك مي شود . اين موج هاي صوتي نيرو
پاورپوینت مهارت های زندگی و شیوه زندگی سالم
- پاورپوینت شیوه زندگی سالم از نظر اسلام,پاورپوینت شیوه زندگی سالم میانسالان,پاورپوینت شیوه زندگی سالم مقاله,پاورپوینت شیوه زندگی سالم نقاشی,پاورپوینت شیوه زندگی سالمندی
- دانلود مشخصات فایل تعداد صفحات25حجم531/357 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود جهت رشته روانشناسی در قالب 25 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش شيوه زندگي سالم: یكي از راهكارهاي اساسي ارتقاي سلامت است. مفهوم شيوه ز
دانلود تحقیق در موردتولید محصولات سالم غذایی
- نام فایل : تولید محصولات سالم غذایی فرمت : .ppt تعداد صفحه/اسلاید : 27 حجم : 1 مگابایت لزوم تعیین راهبرد جامع امنیت غذایی و تولید غذایی سالم در سال 2020 جمعیت دنیا به بیش از 7/6 میلیارد نفر می رسد و تقریبا 98 درصد از رشد جمعیت پیش بینی شده در طی این
پاورپوینت بیماری های ناشی از مواد غذایی
- پاورپوینت , بیماری های مواد غذایی , بیماری ناشی , مواد غذایی , آلودگی میکروبی غذا
- اين فايل حاوي مطالعه مي باشد که به صورت فرمت PowerPoint در 41 اسلايد در اختيار شما عزيزان قرار گرفته است، در صورت تمايل مي توانيد اين محصول را از فروشگاه خريداري و دانلود نماييد. فهرست بیماری های ناشی از مواد غذایی بیماری های ناشی از مواد غذائی و اهم
پاورپوینت با موضوع اصول نگهداری مواد غذایی
- پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی, اصول نگهداری مواد غذایی, تحقیق اصول نگهداری مواد غذایی, جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی, ر
- د انلود پاورپوینت با موضوع اصول نگهداری مواد غذایی ، در قالب ppt و در 23 اسلاید، قابل ویرایش، شامل : جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی روشهای جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی نگهداری مواد غذایی با استفاده از حرارتهای پایی
تحقیق بسته بندی مواد غذایی
- بسته بندی مواد غذایی,بسته بندی MAP,بطری های PET,بسته بندی پسته,بسته بندی برای صادرات,واکس KLwi,تتراپک,دانلود تحقیق صنعت بسته بندی,دانلود تحقیق رشته صنایع غذایی,محصولات بسته بندی شده,بهداشت غذا
- فهرست مطالب : مقدمه ضرورت توجه به بسته بندی مواد غذایی فرهنگ بسته بندی صادرات مواد غذایی عوامل مؤثر بر بسته بندی مواد غذایی بسته بندی و سلیقه مصرف کننده بسته بندی کاربرد مواد اولیه بسته بندی در مایکروویو تست و بازرسی برای بسته بندی بسته بندی MAP گازه
بررسی رژیم غذایی و تغذیه ورزشکاران و نقش آن
- بررسی رژیم غذایی و تغذیه ورزشکاران و نقش آن
- فرمت فایل: word تعداد صفحات: 31 در اين مبحث به اين سوالات پاسخ داده مي شود: آیا تفاوت رژیم غذایی ورزشکاران با افراد عادي کمی است یا کیفی ؟ میزان کالری مصرفی ورزشکار چقدراست ؟ آیا با مصرف پروتئین زیاد می توان حجم عضلات را افزایش داد؟ آیا ورزشکاران بای
تحقیق در مورد عوامل زمينه ساز در ايجاد روابط سالم و نا سالم ميان دختر و پسر 15 ص
- تحقیق در مورد عوامل زمینه ساز در ایجاد روابط سالم و نا سالم میان دختر و پسر 15 ص ,عوامل زمینه ساز در ایجاد روابط سالم و نا سالم میان دختر و پسر 15
- لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 15 صفحه قسمتی از متن .doc : عوامل زمينه ساز در ايجاد روابط سالم و نا سالم ميان دختر و پسر ابتدا بايستي مراد و منظور از واژه رابطه فهميده شود
تحقیق مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی
- مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی ,تحقیق مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی ,بسته بندی مواد غذایی ,دانلود مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی ,دانلود تحقیق مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی ,دانلود بسته بندی مواد غذایی
- دانلود ، در قالب word قابل ویرایش و در 42 صفحه. توضیحات: مقدمه بسته بندي عبارت است از هنر وعلم اماده سازي مواد غذايي براي انبار کردن ،ودر نها يت فروش . بسته بندي بايد تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اينکه اهداف اوليه بسته بندي يعني خاصيت حفاظتي و
طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی (پودر و گرانول)
- بسته بندی مواد غذایی پودر و گرانول
- خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودر و گرانول ) ظرفیت : 2075 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور سرمایه گذاری كـل: 1888 میلیون ریال سهم آوردة متقاضی: 188 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1700 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر
دانلود گزارش کاراموزي آماده رشته صنایع غذایی،مديريت كنترل كيفيت شركت ايران گوشت
- گزارش کاراموزي مديريت كنترل كيفيت شركت ايران گوشت,کاراموزي مديريت كنترل كيفيت شركت ايران گوشت,کارورزي مديريت كنترل كيفيت شركت ايران گوشت,دانلود گزارش کارآموزي مديريت كنترل كيفيت شركت ايران گوشت,مديريت كنترل كيفيت شركت ايران گوشت,مديريت, كنترل ك
- گزارش کاراموزي مديريت كنترل كيفيت شركت ايران گوشت شامل(51 صفحه)که کاملا قابل ويرايش مي باشد و همچنين به راحتي مي توان فونت آن را به مورد دلخواه تغيير داد و در تهيه آن کليه اصول نگارشي، املايي و چيدمان و جمله بندي رعايت گرديده است. اين گزارش کاراموزي
پاورپوینت با موضوع تغذیه در زنان 60- 45 سال سالم
- دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در زنان 60, 45 سال سالم,دانلود پاورپوینت,تغذیه در زنان 60, 45 سال سالم,تغذیه در زنان
- دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در زنان 60- 45 سال سالم دارای 22 اسلاید و با فرمت pptx و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد. تعداد اسلاید : 22 اسلاید فرمت فایل: پاورپوینت ppt و قابل ویرایش آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق