آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند-50675247

|50675458|download
مشخصات فایل مورد نظر در مورد آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

حجم فایل : 740.8 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 21
بنام خدا موضوع سمینار
تعاریفی ازآنتالپی 1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.
2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد.
H=u+p.v
انرژی داخلی U =
فشار P =
حجم مخصوص=V


در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: 1-انتالپی مایع اشباع
2-انتالپی تبخیر
3-انتالپی بخار اشباع چکیده فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:
1-استفاده از ریز صافی ها
2-استفاده از دستگاه تبادل یونی
قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.
در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.
برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:
دما و فشار بستگی دارد. مقدمه این مقاله مربوط به فرایند تولید شکر بر اساس تبخیر عصاره چغندر قند و سرد سازی تبلور شکر از عصاره خام غلیظ است.

بر خلاف تولید مناسب شکر در این فرایند عصاره کالکو کربنی تصفیه نمی شود و تبلور تبخیر شکر از عصاره غلیظ با سرد سازی تبلور جایگزین می شود بنابراین این فرایند با محیط تطابق بیشتری داشته و انرژی کمتری از دست می دهد. فرایند نمودار جریان Cleaning Extraction Slicing Screening Micro-filtration Softening Evaporation Crystallization I
(cooling) White sugar Crystallization II
(cooling) Crystallization III
(cooling) Molasses Beet Sugar II Sugar III Dissolving توضیح فرایند نمودار جریان در ابتدا چغندر قند تمیز و بریده شده و وقتی عصاره خام جدا شد وارد دستگاه استخراج کننده می شود.
در استخراج کننده غلظت عصاره ابتدا 15% است و دما در منفذ آن 30 درجه است و سپس عصاره برای کاهش اجزاء چغندر قند تا دمای 70 درجه گرم می شود.
دیفوزیون مهمترین مرحله استخراج قند است.



Cleaning & Slicing Extraction Screening Micro-filtration Softening دیفوزیون
هدف از دیفوزیون بدست آوردن شربت خام با حداکثر خلوص و حداقل درصد قند تفاله است. انواع دیفوزیون 2-دارای دیگ حرارتی:BMA 1- دوجداره:DDS محاسبات مواد ورودی و خروجی در دیفوزیون با استفاده از موازنه جرم می توان مشخصات هر یک از مواد ورودی و خروجی را تامین کند.
هرگاه مقدار تفاله در محاسبات مجهول باشد 1/3 چغندر قند مصرفی در نظر گرفته می شود. عمل تبخیر آب یا تغلیظ شربت Evaporation نام دارد.
در مراحل ششگانه فوق هرچقدر درجه خلوص درطی تصفیه بالاتر رود م...



مطالب دیگر:
📗پاورپوینت فیلترینگ اینترنت در ایران📗پاورپوینت سخت افزار📗پاورپوینت کارایي کودهای آلی با تاکيد بر کمپوست📗پاورپوینت جنگل استراتژی (كارآفريني در قالب يك مكتب)📗پاورپوینت آشنايي مسئولان دفاتر با اصول و مهارتهاي لازمه📗تحقیق آشنایی با ساختمان و طرز کار نیروگاه بخار📗جزوه درس داده های حجیم دکتر محمدزاده📗پاورپوینت مدیریت پورتفولیو (پورتفوی)📗تحقیق مدیریت پورتفولیو (پورتفوی)📗مبانی نظری و پیشینه تحقیق نقش والدین در پیشرفت تحصیلی فرزندان📗مبانی نظری و پیشینه تحقیق ابعاد سلامت روان📗فایل اسکچاپ طراحی سه بعدی ویلا (همراه با پکیج)📗بسته کامل آموزش درس سوم زبان انگلیسی پایه هشتم (توانایی های من: MY ABILITY)📗بسته کامل آموزش درس دوم زبان انگلیسی پایه هشتم (هفته من: MY WEEK)📗بسته کامل آموزش درس چهارم زبان انگلیسی پایه هشتم (سلامتی من: MY HEALTH)📗بسته کامل آموزش درس پنجم زبان انگلیسی پایه هشتم (شهر من: MY CITY)📗بسته کامل آموزش درس ششم زبان انگلیسی پایه هشتم (روستای من: MY VILLAGE)📗بسته کامل آموزش درس هفتم زبان انگلیسی پایه هشتم (سرگرمی های من: MY HOBIES)📗بسته کامل آموزش درس اول زبان انگلیسی پایه هشتم (ملیت من: MY NATIONALITY)📗تحقیق بررسی بنیان های دیدگاه اقتضائی و نظریات ساختاری و رفتاری مربوط به آن📗پاورپوینت نقد و بررسی چارچوب های نظری و فلسفی نظریه عمومی سیستم ها و سایبرنتیک📗تحقیق جوانان📗تحقیق تاریخچه تشکیل مدارس در ایران📗مقاله ترجمه شده با عنوان قابلیت اطمینان میکروالکترونیکی- الگوریتم های موازی📗مقاله ترجمه شده با عنوان پایگاه داده های رابطه ای در برابر NoSQL: یک بررسی