بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه-50675267

|50675478|download
مشخصات فایل مورد نظر در مورد بازرسی های بهداشتی در کشتارگاه آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

حجم فایل : 2.0 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 24
بنام خدا
کشتار اضطراریEmergency slaughter
كشتار دام ­هایی كه به علت درد حاد و یا شرایط خاص قادر به ادامه حیات طبیعی نبوده و تعلل در کشتار منجر به تلف شدن آن ها می شود.
مهم ترین مواردی که سبب انجام کشتار اضطراری دام می شود عبارتست از شکستگی ها و تصادفات شدید، بیرون زدگی رحم و سخت زایی، زمين گيري هاي طولاني مدت مثل تب شير و اختلالات تنفسی حاد نظیر انسداد مجاری بازرسی بهداشتی گوشت و آلایش­های دامی در کشتارگاه
حفظ سلامت جامعه مهم­ترین هدف از انجام بازرسی­های بهداشتی در کشتارگاه­ها است.
در کشتارگاه­های پیشرفته و صنعتی، مکانیسم های مختلفی برای گردآوری مستمر داده ها و اطلاعات دام های کشتاری و تجزیه و تحلیل آن ها از منابع مختلف وجود دارد. =Documentation یا مستند سازی

یکی از کاربردهای اصلی این سیستم، استفاده از اطلاعات کشتارگاه به منظور تشخیص دقیق بیماری­ها و انواع اپیدمی­ها است.
سیستم ثبت اطلاعات در کشتارگاه باید شامل اطلاعات دقیق دام (سن، جنس، گونه و نژاد)، شرایط بیماری، عامل بیماری و وزن گوشت و ضمائم ضبطی باشد.
بازرسی بهداشتی باید بصورت منظم و هدفمند انجام پذیرد تا اطمینان لازم از سلامت محصولات گوشتی مورد مصرف انسان حاصل شود.
اصولاً سه دسته از گوشت­ها غیر قابل عرضه برای مصرف انسان هستند:
الف) واردات غیر قانونی: در مواقعی که دام زنده یا لاشه از کشور دیگری به طور غیر قانونی و بدون اخذ مجوزهای بهداشتی لازم وارد شده­ باشد.
ب) کشتار و عمل­آوری غیر قانونی: در مواردی که کشتار دام و یا عمل آوری گوشت در خارج از کشتارگاه­ها و مراکز صنعتی و بدون نظارت های قانونی انجام شده باشد.
ج) گوشت گونه های حفاظت­شده و در معرض خطر: شکار غیر مجاز و مصرف گوشت برخی از گونه های حیوانی حفاظت شده، در برخی از نقاط دنیا به ویژه قسمت­های مرکزی و غربی قارۀ آفریقا رواج دارد. یکی از مهم ترین علل آن فقر و وضعیت نامساعد اقتصادی بومیان منطقه است.
- اصولاً به هر گوشت یا لاشه­ای که به صورت غیر قانونی از شکار حیوانات حیات ­وحش کمیاب و در معرض خطر حاصل شود، Bushmeat"" اطلاق می­شود. بازرسی بهداشتی قبل از کشتار
مهم­ترین اهداف بازرسي قبل از کشتار عبارتند از:
1)- تعیین بيماري هايي که تشخیص آنها در بازرسی پس از کشتار و از روي لاشه امكان پذير نباشد.
- هاری و کزاز از جمله بیماری هایی هستند که تشخیص آنها تنها از طريق كنترل علايم بالینی و رفتاری حيوان قابل تشخيص است.
2- )تشخیص حیوانات دارای بیماری­ها و عوارض قابل درمان و تعویق کشتار آن­ها تا زمانی که به طور کامل بهبود یابند.
- زیرا برخی از عوارض زودگذر و قابل درمان مانند خستگی مفرط دام به ضبط کل یا بخشی از لاشه منجر می شوند.
3-) جلوگیری از کشتار دام­ های مبتلا به بیماری های مسری و خطرناک (نظیر شاربن، جنون گاوی...



مطالب دیگر:
📗پاورپوینت amoozesh gah 📗پاورپوینت amniat web pptx 📗پاورپوینت amoozesh bimarestan 📗پاورپوینت amoozeshe asibe 📗پاورپوینت نظام آموزش كاركنان دولت 📗پاورپوینت amoozeshe salamat 📗پاورپوینت amozesh be bimaran saratani 📗پاورپوینت amouzesh moaser 📗پاورپوینت amozesh akasi 📗پاورپوینت amouze dini 📗پاورپوینت amozesh be madadjo 📗پاورپوینت Amozesh mekanik 2 📗پاورپوینت amozesh faze measurment 📗پاورپوینت amozesh be bimar 📗پاورپوینت amozesh va tarbiyat 📗پاورپوینت amozesh va behsaziy 📗پاورپوینت amozesh faal 📗پاورپوینت amozesh majazi seminar 📗پاورپوینت Amozesh Mold Flow 📗پاورپوینت amozesh elec 📗پاورپوینت amozesh maghz 📗پاورپوینت amozesh parvaresh holand 📗پاورپوینت Amozesh mekanik 📗پاورپوینت amozesh tahlil etelaat 📗پاورپوینت amozeshe behdasht