کرونوبیولوژی و تغذیه-50687274

|50687485|download
مشخصات فایل مورد نظر در مورد کرونوبیولوژی و تغذیه آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

حجم فایل : 618.6 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 54
بسم الله الرحمن الرحیم کرونوبیولوژی در متون ديني و طبی ما، نقش زمان در تأثير فعاليت هاي انسان،
غير قابل انكار است.
در قرآن در آيه 17 سوره روم آمده:
«فَسبحان اللهِ حينَ تُمسونَ و حين تُصبِحون»
در هنگام شام و هنگام طلوع فجر، تسبيح و ستايش گوييد
و در ادامه آن فرموده است:
«و لَهُ الْحَمْدُ فِي العَشِيِّ و حينَ تُظْهِرون»
و شما نيز در تاريكي شب و نيمه روز به ستايش و حمد او مشغول شويد نکات مهم اگرچه در منابع طبي و ديني ما، در مورد تعداد و زمان مناسب وعده های غذایی،نظراتی ارائه شده است،
اما 5 نكته اصلي و مهم در تعیین تعداد مناسب وعده های غذایی وجود دارد: 1- تنها بايد وقتي غذا خورد كه گرسنگي صادق غلبه كرده باشد بايد که تناول ننمایند غذا را بدون اشتهای صادق و گرسنگی مثل اشتهای مست و صاحب تخمه. زیرا که در هنگام سیری و امتلا باعث تداخل و هیضه و امراض ردیه است و در هنگام غلبه اشتها و گرسنگی، مدافعه در خوردن ننماید که باعث ریختن صفرا و مواد ردیه است به سوی معده و حدوث تهوع و قی و اسهالات و هیضه و تأخیر غذا زیاده از نیم ساعت و نهایتش یک ساعت خوب نیست و اگر به جهت شغل و مهمی تأخیری در خوردن واقع شود، به قدر 5 مثقال سکنجبین باقدری آب لیمو یا انار ترش میل نموده آن وقت غذا میل نمایند.


(صفحه58 حفظ الصحه ناصری) 2- پرهیز از پرخوری و این نکته که قبل از سيري كامل ،بايد دست از غذا كشيد الإقلال من الغذاء الضار
خیرٌ
من الإکثار من النافع


کتاب الفصول بقراط 3- حكما عموما نيازهاي تغذيه اي را براي سنين مختلف عمر،
متفاوت مي دانستند مسلم است که غذاها زمانی را برای هضم می طلبند اما مدت زمان این هضم، برای هر سن، مختلف است. برای اطفال و شباب این زمان کوتاه و در بزرگسالان این زمان طویل است

صفحه 36 کنوزالصحه و یواقیت المنحه 4 – آنچه بدن به آن عادت کرده است، یکی از نكات مهم در تعيين تعداد
وعده هاي غذايي در شبانه روز ،
می باشد شخصی که در شبانه روز دو بار خوردن عادت گردد، وی را به یک بار قانع شدن، باعث ضعف قوت است و این چنین کس را اگر هاضمه ضعیف شود، باید که تقلیل در مقدار غذا کند ولیکن از معتاد خود که دوبار خوردن است، برنگردد و همچنان کسی را که اعتیاد به یک وقت کرده، اگر به دو وقت تغذی کند، ایضاً ضعف و کسل و سستی می آرد و آفات کثیر احداث نماید مگر آن زمان که باز عادت به همین قرار گیرد.

مفرح القلوب صفحه 307 5- زمان مناسب وعده های غذایی بنابه فصل و موقعیت جغرافیایی هر منطقه، متفاوت می باشد. و باید که طعام تناول نمایند در اعدل اوقات روز . ایام گرما طرف صبح و چاشت و در زمستان وقت ظهر تناول نمایند


(صفحه 59حفظ الصحه ناصری)

دفعات ت...



مطالب دیگر:
📃تحقیق توربین های بادی و انرژی بادی(انرژی تجدید پذیر)📃دانلود سوالات حسابدار عمومی مقدماتی اسکن برگه اسفند 96📃دانلود سوالات رایانه کار ICDL2 اسکن برگه اسفند 96📃بررسی وضعیت شبکه در صورت اتصال منابع تولید پراکنده DG conection با شبیه سازی شبکه در DigSilent📃متالوژی پودر📃برنامه ساز اندروید (بدون کد نویسی)📃The Cruel Prince by Holly Black (The folk of the Air #1)📃اعتصاب و مذاكره📃اقتصاد بازار و توسعه درآمد📃بررسي تأثير خدمات پس از فروش بر فروش كالا📃بررسي تغييرات رشد پول و شرايط ثبات و بي ثباتي روند آن📃بررسي نفت و اثرات آن در ايران📃برنامه راهبردي سرمايه انسانيNSF📃بورس شرح كار📃تاثير اقتصادي مسجد جامع يزد بر اقتصاد اين شهر📃تاثير نفت خام بر بازار جهاني اقتصاد📃تجارت آزاد آمريكاي شمالي📃تعريف و كاركرد سوبسيد📃تورم📃شركتهاي سهامي و نقش اقتصادي آنها📃عوامل موثر در اشتغال و بیکاری در جامعه ايران📃قانون كار (قراردادهاي كاري در ايران)📃اقتصاد فروش، تراكم و وضعيت ثبت در بيست كارخانه صنعتي📃پايش مشتري (جلب رضايت مشتري)📃توليد ناب